Stängd ställplats

Från och med januari i år har den citynära Ställplatsen Berlin Mitte, i Berlin stängt. Den låg på promenad och cykelavstånd från Berlins alla sevärdheter. Något trång om man hade stora fordon, men som sagt – läget var suveränt. Om jag förstått saken rätt ska det byggas bostäder är istället och vi hänvisas till Berlins utkanter, till ställplatser ellr campingar, istället. Och det funkar säkert bra, att ta buss eller tåg in i stan när man besöker Berlin nästa gång

image

8 reaktioner till “Stängd ställplats

 1. Vi var nere i oktober och Berlin med sina gamla öst/väst linjer är inte lätt att begripa och hitta i . Åkte sedan till Munchen och där var det tysk logik och ordnung igen. Att åka tåg i Berlin var bland det knepigare jag testat när man måste gå över mellan linjerna. Bra karta eller gps en fördel. Kan vara rätt så långt mellan stationerna också, det var dessutom + 3 och blåste regnade. Men vi hittade en bra Italiensk restaurang på hemvägen så det slutade bra i alla fall.

  1. Hej Kul att se dej här 🙂
   Tack för dina tips! Så skönt att ni ändå hittade lite god mat. Hoppas inte Berlinbesöket avskräckte för mycket
   Ha det gott /Anette

  1. Denna hade ett perfekt läge och helt ok faciliteter så det är trist att den försvinner. Det är ju lite krångligare att ta sej in i stan med kommunala färdsätt.

 2. Trist när ställplatserna försvinner. Vi stod på camping i Berlin ist. Vi tog tåget in till centrala Berlin. Visst var det lite bök, men det gick ändå bra 🙂 kram

 3. Synd att det blir bostäder där, för den platsen var verkligen central tyckte vi.
  Vem vet det kanske kommer någon ny.
  Kram

Kommentarer är stängda.