Varför göra det enkelt…

image

.. om man kan krångla till det. För det tycker jag att denna ställplats gjort. Krånglat till det alltså. Med olika tider, priser och tillägg. Sitter och läser i årets upplaga av Reisemobil BordAtlas. Det är en katalog med ställplatser i Europa. Ställplatser är ett ställe där man kan övernatta med sin husbil. Ibland är även husvagnar välkomna. I år presenteras över 6200 ställen. På de allra flesta ställen är det enkelt att stanna. På ovanstående exempel gäller det att hålla reda på tiderna. Eller så ska vi inte se det som krångligt, utan en möjlighet att själv få välja vad det ska kosta

image


12 reaktioner på ”Varför göra det enkelt…

  1. Haha, åh fy vad krångligt! Bordatlas hade vi nytta av under vår resa även om vi åkte runt med en rejält gammal upplaga (de var slut när vi försökte köpa). Bara en enda gång hade en ställplats som vi åkte till försvunnit.

    1. Jag tror att det ganska sällan är platser som försvinner. Däremot verkar det som om det ökar ganska mycket för vart år som går

  2. Fy vad krångligt, vi använder oss av gamla kataloger och har alla uppdaterade Bord-Atlas POIs installerade i appen POIViewer. Det funkar för det mesta. God fortsättning!

  3. Krångligt och på tyska…så vi gick över till PROmobil appen, den har varit vår vän i två år nu. Först som gratis variant och sedan som betalversion. I tillägg appen maps.nu som man kan ladda ner kartor på och använda utan nät, där har vi oxå hittat ställplatser där vi varit.

Kommentarer är stängda.