Dan före dan före dan

image

När folk, redan tidigt i våras, frågade när Göran skulle byta jobb och flytta hit svarade jag varje gång ”han kommer som en julklapp” Allt för att jag inte skulle bli besviken om det drog ut på tiden.  Men det drog ut på tiden. Så jag fick rätt.  Han kom som en julklapp.  Men det sägs ju, att den som väntar på nåt gott…..  Väntar aldrig för länge.  Och så är det.  Nu är vi båda på plats.  Hur vi ser ut, ser du här ovanför.  Dom här söta tomtarna fick vi från goa Albin. Dom har fått en hedersplats.

image

Granen är klädd och om några dagar får vi krypa upp i soffan och umgås med nära ock kära

8 reaktioner till “Dan före dan före dan

  1. Härligt att Göran också kommit till Tranås på heltid nu… måste kännas underbart!
    Fina tomtar… förstår att de fick hedersplats 🙂
    Önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År!
    Kram

Kommentarer är stängda.