Vart är vi på väg

image

Idag vaknar vi återigen upp till galenskap. Mitt hjärta gråter för alla offer och alla anhöriga i Paris. I alla sociala medier publiceras bilder som är taggade #prayforParis (be för Paris)  Och det kan vi göra, be om fred, be om trygghet, be om förståelse att vi kan leva i samförstånd med varandra. Våld föder våld så låt oss därför gemensamt be och sprida kärlek till våra medmänniskor.


4 reaktioner på ”Vart är vi på väg

 1. Ja tyvärr är detta frukten vi får skörda av Öppna gränser i Europa!
  Har sagt länge,stäng gränserna så vi har koll på vilka som kommer
  in i landet och lämnar,det går inte längre som det har varit!
  Se bara på all Flyktingvandringen,nu är det Kaos som jag påpekat
  ett längre tag,man kan inte fortsätta tanka när det rinner över!

  Ha det gott….Kram

  1. Ingenting har någonsin blivit bättre av stängda gränser och höga murar. Min reaktion är precis den motsatta – som Jens Stoltenberg sa efter Utöya, så bör vi istället bemöta terror med ännu större öppenhet. Vi skall inte låta oss skrämmas till att låsa in oss utan vi måste stå upp för frihet, solidaritet och demokrati. Liberté, egalité, fraternité – själva essensen av det franska samhälle som nu återigen attackerats.

 2. Detta är så fasansfullt det som hänt. Hjärtat gråter. Det har gråtit länge. Det har gråtit över, att det finns människor, som ser upp till detta våld och hejar på ännu mera. Detta är bara början, värre kommer det att bli. Världen går mot sin undergång, vi kristna tror det, forskarna säger samma sak. Detta kommer inte att gå att stoppa med mänskliga medel.

Kommentarer är stängda.