App

Det finns ju mängder av appar till både IPhone och Android. En som finns till båda är Matpriskollen. Med den appen kan du jämföra och få koll på extrapriser i olika livsmedelsbutiker. Det lilla jag hunnit kika och använda den, ger ett bra intryck. Enkelt smart och framför allt – appen är gratis  🙂

image


3 reaktioner på ”App

  1. Vi har 200 meter till ICA Supermarket, sist jag var där var i början av 90- talet. Om jag fick som jag ville, skulle jag bara handla på City Gross. City Gross har minst med EMV, (egna märkesvaror). Jag hatar detta allt mer ökande tilltag. Ute i Europa älskar jag att gå och handla, men inte på ICA. (Coop går jag inte in på) Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.