Den bästa

image

När man nu gått runt ock kikat på många olika husbilar kan jag bara konstatera att vi har den ultimata bilen. Bra sittkomfort i dinetten. Mycket sköna rymliga sängar. Inte för lång bil och inte heller för hög. Ett kök med bra avställningsyta, mycket gedigna snickerier och sist men inte minst, ett lättpackat och rymligt garage där cyklar, grill och möbler enkelt får plats. Att hitta alla dessa parametrar i andra husbilar har jag inte lyckats med.

17 reaktioner till “Den bästa

 1. Vi pratade om hörapparater i går…. (men inte om glasögon). Det finns olika parametrar att se och mäta med. V hittar ingen bättre planlösning, utrustning och året runtfordon än det vi har. Kram & rulla vidare

 2. Klart att man ska vara nöjd med den husbil man har, den var ju bäst den gång då köpbeslutet togs. Alltid kul att jämföra, men jag tycker att man ska fokusera på annat när väl beslutet är taget. Det kommer hela tiden nyheter och förbättringar, så har det alltid varit och kommer säkerligen fortsätta på det viset.

 3. Håller med dej till 110 % angående att vi har köpt rätt bil med allt rätt i:)) För vi har ju likadana husbilar. Vi är som er rätt så nöjda med heeela planlösningen. Jag älskar våran husbil:))Kul med ett Carthago reportage också kära du. Kram

 4. Bra med lite puff för något annat än Kabe… heja Carthago! Vi är ändå nöjda med vår gamla Bürstner… trots att den är av ett uselt märke, enligt vissa…
  Ha det gott!

  1. Tack! Burstner har många trevliga modeller och vi var sååå nära att det blev en sån vid ett av våra byten, men eftersom vi och säljaren inte kom överens om mellanskillnaden så blev det inget.
   Kram

 5. Hej Kors o Tvärs
  Har dålig koll men blev nyfiken på vilken sort du har, namn, nummer. Har börjat intressera mig för Carthago
  Ha de

  1. Hej Putte. Kul att du kikar in. Vi har en Carthago chic E-line i51 av årsmodell 2014 Vi valde planlösningen med långbäddar bak eftersom det är enkelt att göra en stor säng av den och garaget under blir då större. Är också mer tilltalad av vår toa/duschlösning som har allt i samma utrymme.

   Vi har bara haft små justeringar på bilen och vår handlare är bra att ha att göra med. Snickerierna är gedigna ock knappt något gnissel då man kör. En bil vi stortrivs med. Vi har haft 4 bilat tidigare och andra märken. Har kört husbil sen 2001 så vi vet nog ganska bra vad vi vill ha.
   Du får gärna höra av dej igen om du har fler /andra funderingar
   Kram Anette

Kommentarer är stängda.