Tiden rusar

Den veckan som varit,har varit hektisk. På jobbet har det varit, om inte kaos, så närapå. Det har tagit en hel del tid och kraft. Köksrenoveringen ska vi inte prata om. Den har tagit ännu mer av kraft och energi och har blivit en alldeles egen historia.  Vi få väl se om den ska få bli offentlig eller om det kommer att lösa sej. Just nu är jag i Borlänge och ”vilar upp mej”
Här blir det en hel del plockade och packande.  Hoppas jag får med mej ett stort skåp så kanske sofforna kan flytta nästa helg.

image

När det blir klart kommer det att bli bra. Frågan är när det blir det….

image

Utsikt från Ikeas restaurang, ursäkta blänket som speglar sej

image

Till kvällsmat mumsade vi på hemlagad Västerbottenpaj och kräftstjärtar

image

Så är det,  när man tycker att man inte har tid, då är det rätt tid att koppla av

12 reaktioner till “Tiden rusar

 1. Själv har jag nog rusat fram största delen av mitt liv, 0 till 100 på 7,2 sekunder, var länge min devis. Jag har dock hittat handbromsen. Som oftast drar jag åt den på fredagskvällen, när jag parkerat vår Kabe, vid en grön äng vid ett stilla vatten. Där hittar jag ro och andrum. Hade jag inte detta, skulle det inte fungera för mig. Var rädd om dig Anette så länge du är ung. Det svåra är att resignera och inse att det mesta tar tid. Kram från stadsparken i Ulricehamn

 2. Hoppas allt ordnar sig. Och de där projekten stora som små de tar tid o kraft oavsett, gäller som sagt att hitta ett ställe att tanka ny kraft från. 🚍🌅🚲💃🏻🌸🍁🍂🌻 … ☺️😊

 3. Hantverkare får vi vara själva 🙂 Hallen färdigmålad, nu väntar ett sovrum på att få en ansiktslyftning också. Utsidan hoppas vi att hantverkarna tar hand om. 🙂
  Själv har jag legat på knä och bonat köksgolvet…..inte mycket man slipper ifrån när man har hus, bara att ”bita i det sura äpplet”. Vila behöver man för att kunna ta nya tag och det har vi gjort i 2 veckor nu.
  Ha de gott.

  1. Om vi inte hade veckopendlat utan bott här båda två, hade vi skruvat ihop köket själva.Men när käre maken är kvar i Blge funkar det inte. Därför beställde vi hantverkare som ska vara proffs på det dom gör. Allt övrigt i lägenheten har vi gjort själva. Vila får vi göra närmre jul 😉
   Kram

  1. Nog blir det fint och vi är mycket nöjda med vårt val av luckor och vitvaror
   Jag trodde det hette ”den som väntar på nåt gott väntar alldeles för länge” 😉
   Kram

Kommentarer är stängda.