Annorlunda ekipage

image

När man bor på camping så ser man många olika sorters ekipage. Tältare av alla olika slag, allt från små fjälltält till stora trerummare. Små husvagnar och jättestora. Många husbilar. Igår kväll rullade det in två annorlunda husbilar. I den gula bor en familj med barn. Kan du gissa vilken nationalitet de har? Ja visst – de är från Tyskland

3 reaktioner till “Annorlunda ekipage

  1. Det måste vara en del av tjusningen, att bo som du gör nu och att se alla olika fordon och beteenden. Jag har skojat med Birgitta många gånger och sagt, ”Vi kunde ha en WW California som privatbil och köra enstaka campingresor i Alperna och Pyrinerna med samma bil”. Men så såg jag prislappen, nära 600 papp, så då föll den idén till marken. Ovan bil skulle också fungera på smala alpvägar, men den var inte snygg och säker obekväm. Kram

  2. Kul att få se olika bilar och olika lösningar. Vi har fått många tips av andra husbilsägare och annat har vi förmedlat. Ha dé gott!

Kommentarer är stängda.