Vardagssysslor

image

När man jobbar får man försöka hitta lite guldkant på tillvaron, när det nu är så pass trist och kallt. Fast det fortfarande är juli. Det ser jag i min kalender, annars skulle jag gissa på sen september…. Nåväl,  man kan festa till det med att äta musslor en helt vanlig torsdag, bara för att solen skiner just då.  Det funkar också att ta en något längre lunch och åka ut till Norraby Krog. Eller så kan man sjunga en stump. Till exempel ”ska vi plocka körsbär i min trädgård, du och jag, wow wow wow” Fast egentligen är det bigarråer, men det passar ju inte i sångtexten…


2 reaktioner på ”Vardagssysslor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.