Snart är det dags

Bara några arbetsdagar kvar nu, sen bär det av. Skönt att lämna alla vardagsbestyr till andra som bor i huset under tiden vi är bortaSkärmavbild 2015-05-30 kl. 07.36.08Mot (förhoppningsvis) värme vila och avkoppling. Och nya upptäckter. Vi kör nog ganska direkt ner till Frontignan och Agde. Har ett par campingar där som vi gärna vill besöka bl a Camping Le Rochelounge som vi besökte i fjol och visade sej vara en riktigt pärla Sedan tuffar vi så sakteliga uppåt Provence och Geneve. Vi hoppas få se lite lavendelfält, som är en syn jag nog aldrig kan se mej mätt på! Det är helt magiskt att se de blålila fälten. När man ser dem på håll vill man bara stanna till och kasta sej raklång in bland dofter och blommor. Nu har jag ju sett ett lavendelfält på nära håll och med tanke på alla humlor och bin som också älskar lavendel, så håller jag mej på avstånd.      lavendel

23 reaktioner till “Snart är det dags

 1. Lyckliga er som får komma till lavendelfält, dom har jag bara sett låååångt bort. Vi hänger med på er resa, fast hemifrån.
  Kram

  1. Då hoppas jag du kan få er ett på nära håll, med eller utan humlor och bin 😉 Doften är nästan bedövande. Kul att ni vill följa med!
   Kram

 2. Så härligt!! Håller med, lavendelfält är så vackra! Hoppas ni får en riktigt härlig resa ☀️

  1. Det kan bara bli bra för jag vill ha sol och värme och det tror jag att vi kommer att få 🙂
   Kram

  1. Om vi ser några KABE-delar som ligger och skrotar så lovar jag att stanna och hand om det 😉
   Kramar

 3. Så trevligt,här hemma har ju vädret helt spårat ur faktiskt! 🙂
  Men snart så kommer Juni med Sol o Värme 🙂
  Vi reser också med er bland Lavendelfälten 🙂

  Ha det gott o njut…..Kram

  1. Nu är vädret bara för bedrövligt här. Det har ju regnat hur mycket som helst idag. Roligt att ni följer med på våra äventyr!
   Kram

  1. När jag kommer dit, tar jag fram en ask och fångar lite extra doft och tar med hem till dej 🙂
   Tack och Kram

  1. I Frankrike (och i många andra länder) är det väldigt bra ordnat för husbilister och jag gillar den avspända atmosfären i landet. Och den goda maten!
   Tack och Kram

  1. Tack! Vi åker på fredag morgon 🙂 Så har vi 4 oanvända veckor framför oss och vi börjar som sagt i Frontignan och Agde – kanske 1-1,5 vecka. Vädret får bestämma 😉
   Kram

Kommentarer är stängda.