Kaffe

Gevalia har väl lyckat ganska bra i sin reklam om vad man bjuder på när man får oväntat besök. Själv bjuder jag på vad huset förmår. Det kan bli Lövbergs, Zoega eller kanske en espresso. Nån kapselmaskin har vi dock inte skaffat.

image

Om man ska få riktigt gott kaffe så är det 5 saker man ska tänka på. Det är :
Lär dej hur kaffekokaren fungerar
Välj kaffe, rostning och malning efter smak
Dosera rätt mängd kaffe
Rengör kaffekokaren regelbundet
Förvara kaffet rätt

4 reaktioner till “Kaffe

  1. Tack Anette, jag borde frågat kanske, vilken sort det var du bjöd på, men gott var det och serverat i riktigt Röstrand porslin. Då blir det extra gott. (Förlåt min yrkesskada) Kram & Tack för kaffet!

    1. Tror faktiskt det var Zoegas ni fick. Gillar lite mörkare, kraftigare kaffe. Yrkesskadan är jag van vid eftersommin äkta hälft är porslinhandlare-son 😊
      Tack för sällskapet. Kram

  2. När vi är fler i husbilen bjuder vi på Gevalia Bistro i Press kaffekannan som vi köpt av Matts. Det blir supergott. Annars är det mest snabbkaffe i husbilen. Ps Tack för gratulationen till vår nya husbil…vi är sååå nöjd kan jag säga. Och så luktar den så nybils gott:-)) Kraaam

Kommentarer är stängda.