Aprilväder

Igår hade vi klarblå himmel och man nästan hörde hur det växte och knakade i naturen, efter regnet som kom häromdagen. Det är underbart att se växterna vakna från sin vintervila. Och eftersom Tranås är en ny ort för oss, känns det som jag upptäcker nånting nytt hela tiden. 1 2 3
Idag däremot har det varit ett riktigt aprilväder. Först sken solen. Sedan öste regnet ner och det hade snö i sej. Sen tog det 10 minuter, så sken solen igen. Så där har det hållit på hela dagen. och vad säger man – efter regn kommer solsken 😉

4 5


6 reaktioner på ”Aprilväder

  1. Jag tyckte det blev mörkt helt plötsligt, när jag satt på mitt kontor. Tittade ut och himlen svart och i nästa sekund var det snöstorm. Efter kvart sken solen igen. Så visst är det aprilväder…Kram

  2. Här var det samma sak, strålande som sedan kom världens hagelskur!! April e de verkligen!! 😃

Kommentarer är stängda.