10 reaktioner på ”Haninge

  1. Vi ska ha 2 st 135w med en 20 amp regulator. 3 bodelsbatterier har vi redan så detta kommer att bli perfekt. Kanske nästa investering ska vara en omformare, fast det är jag tveksam till … än….. Det ska bli spännande att se hur de gör, i morgon

   Kram

 1. Ja då kommer ni att klara er. Vi hade en mindre omformare, men det var bara krångligt. Oftast är det bara ström för att ladda datorn som vi behöver. Jag köpte en jättebra laddare på Mac Data. Jag sticker den bara i 12 volts uttaget och datorn laddas. Tidigare gick jag den krångliga vägen via omformare och laddare. Lycka till!

  1. 12 v laddare både till telefon och dator/platta. Men just nu behöver jag använda mej av hårfönen varje morgon….. fast jag har ju tid hos frissan snart, då kanske det bli en mera husbilsvänlig frisyr 😊
   Kram

 2. Toppenbra val,vi har haft Solpanel på alla våra 3 Bobilar genom de 10 åren!
  Aldrig har vi vart utan ström,funkar perfekt det! 🙂
  Har även ett Honda elverk om det skulle behövas,Perfekt! 🙂

  Ha det Underbart….Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.