10 reaktioner till “Haninge

  1. Vi ska ha 2 st 135w med en 20 amp regulator. 3 bodelsbatterier har vi redan så detta kommer att bli perfekt. Kanske nästa investering ska vara en omformare, fast det är jag tveksam till … än….. Det ska bli spännande att se hur de gör, i morgon

   Kram

 1. Ja då kommer ni att klara er. Vi hade en mindre omformare, men det var bara krångligt. Oftast är det bara ström för att ladda datorn som vi behöver. Jag köpte en jättebra laddare på Mac Data. Jag sticker den bara i 12 volts uttaget och datorn laddas. Tidigare gick jag den krångliga vägen via omformare och laddare. Lycka till!

  1. 12 v laddare både till telefon och dator/platta. Men just nu behöver jag använda mej av hårfönen varje morgon….. fast jag har ju tid hos frissan snart, då kanske det bli en mera husbilsvänlig frisyr 😊
   Kram

 2. Toppenbra val,vi har haft Solpanel på alla våra 3 Bobilar genom de 10 åren!
  Aldrig har vi vart utan ström,funkar perfekt det! 🙂
  Har även ett Honda elverk om det skulle behövas,Perfekt! 🙂

  Ha det Underbart….Kram

  1. Låter kanonbra. Elverk är säkert också bra, fast de väsnas en del. Fast det oljudet kanske ni kammouflerar med lite Lasse Stefans 😊
   Kram

Kommentarer är stängda.