Klappat och klart

Nu är vårt fritidshus i Stöten sålt. Det har varit på G ett tag men nu är alla papper underskrivna. Det känns faktiskt riktigt skönt. Vi har haft det under många många år och vi har väldigt många roliga minnen därifrån. Vi bestämde oss för ett drygt år sedan och lämnade det till mäklaren när vintersäsongen startade på senhösten. Och nu får det nya ägare. Vi hoppas att de som köpt också kommer att få många härliga stunder där!stöten


15 reaktioner på ”Klappat och klart

  1. Tack! Ja det var skönt att det blev nån som var intresserad och slog till innan vintersäsongen är helt över

 1. Stöten är nog den enda platsen jag riktigt gillar i Sälen. Det är så tyst, lugnt och fridfullt däruppe. Jag förstår att ni har trivts där uppe. Grattis till affären och ett stort steg söderöver. Kram & Hälsa Göran

  1. Ja vi har haft många härliga stunder /dagar/veckor där. Men allting har sin tid och livet har sin gång, så därför väljer vi att – som du skriver – att ta ett steg söderut 🙂

   Kramar till er och Göran hälsar tillbaka

 2. Det är skönt då man kommer till skott med sina funderingar. Sålde mitt hus för tre år sedan, det tog mig 5 år av funderingar att fatta det beslutet. Har inte ångrat det en endaste dag.

  Ha en fortsatt bra dag!

Kommentarer är stängda.