Skandiamäklaren i Sälen

CAM00023

Nu ligger vårt fritidshus ute till försäljning hos Skandiamäklaren. Vi har ju pratat om detta ganska länge, men eftersom det varit vår och sommar är det ju ingen som tittar efter en semesterbostad vid skidbackar. Men nu har det blivit minusgrader och man börjar tänka på vinter och vintersport. Därför har vi nu gett mäklaren uppdraget. Om du klickar här kan du läsa objektbeskrivningen. Vi säljer inklusive inventarier och vi sitter inte fast i något uthyrningskontrakt med någon förmedling. Kanske du eller någon i din närhet är sugen på att köpa en bostadsrätt och få möjlighet till fin skidåkning – redan denna vintersäsong? Kontakta isåfall vår mäklare Per Flyrén telefon 0280-27100 eller 070-570 38 51 eller via e-post per.flyren@skandiamaklarna.se


4 reaktioner på ”Skandiamäklaren i Sälen

    1. Hej Nils-Åke. Så roligt att du kikar in hos oss!
      Ja vi vill också få mera tid för husbilsåkande. Det räcker med en villa att sköta om 🙂
      Ha det gott

Kommentarer är stängda.