Städhelg

Denna helgen går i städningens och röjningens tecken. Vi har ju en fjällstuga i Stöten, Sälenfjälen, som vi nu håller på att städa. Vi har inte varit här på jättelänge, vi har ju prioriterat husbilsåkandet. Men nu behövs alltså en rejäl genomgång. Sly har röjts. Fönster har putsats och på vinden har vi slängt en massa ”bra-att-ha-saker” som inte blivit använda på massor av år. Det känns jättebra och förhoppningsvis är det någon som nu, inför kommande skid/vintersäsong, blir sugen på ett stug-köp.

Nu ska vi lägga upp fötterna i soffan, dricka lite varm glögg och ta det lugnt resten av dagen 🙂

CAM00023


12 reaktioner på ”Städhelg

  1. Jag tycker om Stöten, trots att det finns bara ”Mormors Störtlopp” och ett par små svarta backar där. Det känns så tyst och fridfullt däruppe. Nu tror jag att ni har fattat en klokt beslut, att försöka i alla fall, att lämna över till andra. Vi önskar er all lycka med fastighetsförsäljningen. Kram & Må gott

    1. Viss har vi haft så många underbara stunder här uppe, med röda näsor och grillad korv 🙂
      Hoppas nån kommer att tycka om stugan och Stöten lika mycket som vi gjort!
      Kram

Kommentarer är stängda.