Smedjebacken

image

Smedjebackens hamn. Här ligger en hel del båtar kvar i sjön även om många stora har kommit upp på land. Här på ställplatsen är det bara två platser lediga just nu. Och mellan skurarna kikar solen fram. Ställplatsen ligger jättefint precis i småbåtshamnen. I år kostar den 100:-/natt inkl el, toa och dusch. Fyllning och tömning av gråvatten och latrin. I morgon hoppas vi på solsken!


14 reaktioner på ”Smedjebacken

  1. Här packas det för fullt för avfärd i nästa vecka……..vi hoppas också så bra väder söderut….

    Trevlig helg, blir det musslor kanske i kväll………

  2. Ser härligt ut! Vaknar idag till en så fin solig höstdag och sitter och önskar att jag vaknat i husvagnen ”på resande fot”- med en hel fri dag framför mig. (vaknade visserligen i den nu också men hemma på gården…skönt det också men inte samma frihetskänsla…)

Kommentarer är stängda.