Brandlarmet gick

image

När man hälsar på goda vänner är det perfekt att ha med sej husbilen. Vi umgås och har trevligt och behöver inte fundera på att ”nu måste vi åka”  Så var det häromdagen när vi hälsade på hemma hos goda carthago vänner.  Vi har inte setts på några veckor men hade, som alltid, massor att prata om.

När det blev middagsdags drog vår värd igång grillen. Det vankades grillad filé. Plötsligt drog brandlarmet igång. En massa rök från grillen hade dragit in i hallen och där låg dimman tjock. Det tog en stund innan vi lyckades vifta fram lite frisk luft, och få tyst på eländet. Nu vet dom iallafall att varnaren fungerar hur bra som helst 🙂


En reaktion på ”Brandlarmet gick

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.