Blogg-besök

Att få besök av bloggvänner är extra roligt. Knappt hade vi hunnit hem från helgens bröllopsfestligheter, förrän Vardagsglitter, Deciree och Kjell, kikade in på en fika på sin väg hemåt Vi har ju kommenterat på varandras bloggar ett tag, och pratat nån gång via Skype och telefon och det kändes som att träffa gamla goa´ vänner Trots att detta var första gången vi sågs ”på riktigt” Tiden bara rusade iväg eftersom det minsann inte saknades samtalsämnen! Hoppas vi ses snart igen och att vi kan få lite längre tid tillsammans då. Tack söta ni, för att ni stannade till. Kram och kör försiktigt på er resa hem9

8 reaktioner till “Blogg-besök

    1. Ja det är jätteroligt att få träffa bloggvänner!! Oavsett om de bor långt bort i Norrland eller i Småland eller mittemellan 😉
      Kramar

  1. Vi tycker också att det var superkul att ses. Vi blåste ju iväg 2,5 timme bara för att träffa er:)) Ha det fint bloggvänner. Kram från oss

Kommentarer är stängda.