Morgondopp

image

Här vid Medskogssjön, 2 mil norr om Sandviken har vi nog fått bästa platsen. Lite skugga och 17 steg till vattenbrynet. Kan inte säga att morgondoppet svalkat nämvärt det är 25-26 grader i sjön. Igår hann det bli tre bad och idag blir det flera. Himlen är fortfarande blå och värmen omsluter oss. Vilken sommar vi har! Idag fortsätter vi att slappa tillsammans med goda vänner från Sandviken och under dagen ansluter ytterligare ett par vänner hemifrån.

Postat med WordPress Samsung Galaxy Tab 4


10 reaktioner på ”Morgondopp

  1. Detta måste vara en av våra hetaste somrar som vi varit med om. Jag som bara doppat mig i Atlanten i år än, måste ta en sim tur i Assjön hemma, där är kallt, klart och rent vatten. Kram från oss i Berg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.