Morgondopp

image

Här vid Medskogssjön, 2 mil norr om Sandviken har vi nog fått bästa platsen. Lite skugga och 17 steg till vattenbrynet. Kan inte säga att morgondoppet svalkat nämvärt det är 25-26 grader i sjön. Igår hann det bli tre bad och idag blir det flera. Himlen är fortfarande blå och värmen omsluter oss. Vilken sommar vi har! Idag fortsätter vi att slappa tillsammans med goda vänner från Sandviken och under dagen ansluter ytterligare ett par vänner hemifrån.

Postat med WordPress Samsung Galaxy Tab 4

10 reaktioner till “Morgondopp

  1. Detta måste vara en av våra hetaste somrar som vi varit med om. Jag som bara doppat mig i Atlanten i år än, måste ta en sim tur i Assjön hemma, där är kallt, klart och rent vatten. Kram från oss i Berg

    1. Det är helt fantastiskt, man tror nästan inte det är sant att det kan vara så soligt och varmt här hemma

Kommentarer är stängda.