Flyttdags. Igen

Ja nu var det dags för nästa flyttlass att komma tillbaka till vårt hus. Idas lägenhet är ihop-packad och allt ska stuvas in hos oss. Hon flyttar ju iväg till Genève nästa vecka för att jobba där, minst ett år. Det kommer att bli tomt men vi får träffas via Skype. Så kanske vi kan ta en långweekend dit och hon kanske kan komma hem nångång.  Oavsett blir det väldigt spännande tid för henne 🙂

image

image

image

image

9 reaktioner till “Flyttdags. Igen

  1. Ja minsann, det vandras både ut och in. Det är, vad vi har sett, en bra familj Ida kommer att bo hos så vi tror att det blir bra.
   Varma Dalakramar

  1. Det var luftig och rymligt ett tag….. Nu är det övermöblerat igen 😉
   Det blir verkligen en upplevelse för henne och det är snudd på att jag är lite avundsjuk
   Kram

 1. Vad spännande att jobba i Genève! Ni får lite trångt om saligheten ett tag då… 🙂

  Skype är verkligen jättebra! Fast weekendresor är bättre 😉

 2. Hög igenkänningsfaktor på det inlägget, med en son först i Skottland, sen i Heidelberg ett år och snart hem igen en sväng! Och yngsta dottern som provat olika landsändar av södra Sverige de senaste åren. Spännande med Geneve för din dotter och vilka möjligheter de har, våra ungdomar!

 3. Visst är det tur att vi föräldrar kan ställa upp för våra barn med lagringsplats 🙂
  Vi hade samma sak,när sonen var i USA ett år, och när han kom hem hade han ju ingen lägenhet, då är det bra med lite extra rum. Kul för dottern att få vara utomlands ett år, nyttigt också.
  Ha de gott i värmen.

Kommentarer är stängda.