Camping CalaGogo

image

Igår åkte vi hela 2 kilometer. Till camping CalaGogo som ligger i Calonge, strax norr om Platja de Aro. Detta är en favorit och vi är nu här för fjärde gången. När vi installerat oss på vår plats gick vi ner till stranden. Så härligt! Stranden här har en helt annan karaktär än vid förra campingen.  Där är allting platt. Här är det ordentligt kuperat och stranden  ger mej lite associationer till Kroatien.

Idag har vi naturligtvis varit där. Alltså på stranden. Lunchen intogs på Alexandras, vår favorit restaurang vid strandpromenaden.  Bläckfiskringar, paella och en Creme Catalan slank ner. Sedan cyklade vi till Decathlon och fyndade lite.

7 reaktioner till “Camping CalaGogo

  1. Härligt ni har det i solens varma strålar !!
    Här hemma har det kommit nån skur idag!
    Men vi har rätt varmt ändå,23-25+

    Ha det fortsatt gott/Kram

  2. Inte ser ni ut att må så dåligt:-)) Lite avis är jag nog på er värme..här är det regn i luften och inte sådär kanon varmt. Hoppas på ändring snart. Ha det gott och njut nu när ni också är ute på rull med er nya fina husbil:-)) Kram

Kommentarer är stängda.