Sant Antoni De Calonge

Glad Pingst till er alla
Igår kom vi till Costa Brava-kusten och Eurocamping (N41°50’49” E3°5’55”) som ligger i Sant Antoni de Calonge. Campingen har nummer 2304 i 2014 års upplaga av ACSI-boken. ACSI som är en sammanslutning av campingar som ger rabatterade priser under för- och eftersäsong.  För denna förstklassiga camping betalar vi 18 €/dygn och då finns precis allt. Jag gillar pool-landskapet som är som ett spa, med många olika möjligheter till bubbelbad. Precis utanför campingen ligger den lilla staden – som för övrigt är belägen någon kilometer söder om Palamos. Här finns barer och restauranger och ca 500 bort finns playan och en fin strandpromenad. På campingen finns det två till svenska ekipage, varav det ena är bekanta från Jönköping.

Vädret är det bästa tänkbara. Ca 24-25 under dagen och 19-20 på natten. Vi har fått en plats som är ganska solig så idag blev det premiär för vår paviljong, som vi köpt på Decathlon. Vi har ju inte markis på bilen och skugga kan vara skönt. Här stannar vi några dagar och bara njuter. 01 02 03


12 reaktioner på ”Sant Antoni De Calonge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.