Falkuddens Camping och Stugby

Att vakna här på Falkuddens camping och stugby (strax utanför Avesta) är hur mysigt som helst. I allafall en så här underbar dag då solen skiner från en klarblå himmel. Måsarna skränar på avstånd och lommen skriker över sjön. Det är bara ett morgondopp i böljan den blå, som saknas. Men jag tror jag väntar. Det är väl kallt för mej, än så länge…. Oavsett är det jättefint här och det holländska värdparet Moni och Maarten gör allt för att vi ska trivas. Och det lyckas de bra med, för vi har varit här förut och återvänder mer än gärna. Denna lilla camping rekommenderas varmt. Den ligger så otroligt naturskönt med vatten på flera sidor. Lugn och ro dominerar och det är ett fantastiskt ställe att återhämta kraft på 🙂 IMG_1392 IMG_1393 IMG_1394 IMG_1395 IMG_1396 IMG_1397 IMG_1398 IMG_1399 IMG_1400 IMG_1403temp Vattentemperaturen inbjuder INTE till bad…..

 


7 reaktioner på ”Falkuddens Camping och Stugby

Kommentarer är stängda.