Ljudböcker

En sån här grå hemmahelg måste man ju hitta på nåt att pyssla med. Därför fick biblioteket ett besök. Flera ljudböcker lånades. Så idag rippar jag dem till datorn, så är semesterns ”ljudboks-kvot” fylld Att lyssna på ljudböcker är något som både jag och käre maken gjort under många år. Vi kanske blir lite osociala, när vi sitter med varsin mp3-spelare, men i en solstol är detta helt perfekt. Jag kan sitta och blunda och behöver inte hålla upp armarna och kisa mot solen. Det största bekymret jag har då, är att flytta på öronsnäcke-sladden emellanåt, så jag inte får ett vitt streck nånstans 😉  ljudbok


14 reaktioner på ”Ljudböcker

 1. vi provad en gång att låna en ljudbok på biblioteket, fastnade aldrig riktigt utan la ner projektet ganska snabbt igen. Kanske värt att testa igen då?? Vet ju flera som tycker att det är alldeles fantastiskt att lyssna på böcker!

 2. Va roligt att du tittat in på vår blogg. Tomas Bolme har vi ofta sett på färjan till vår ö. Han har/har haft sommarställe i skärgården. Jag är osäker på om han har det kvar. Vi är medlemmar i Caravan Club och har stått som säsongscampare i Tandådalen. Det är en trevlig klubb.

 3. Agneta – lyssnade också en gång för länge sedan, när tjejerna var små och det gick inte. Men jag har vänner som börjat lyssna på \”barnvänliga\” böcker i bilen – tillsammans – och det har funkat jättebra. Kanske det kan vara en början? Sedan \”blev hon med mp3\” och lyssnade själv. Lycka till //Kram

 4. Anders och Birgitta – kul att ni är med i CaravanClub. Ni vet väl om att ni kan läsa Fritidsmagasinet Caravan (=Caravanbladet) på CC hemsida numera? Nytt nummer kommer den den 14 oktober! Fortsätt att ha det skönt under solen i Spanien! //Kram

 5. Det låter bra, men vi har inte riktigt fått till det. Vi provade att lyssna på en ljudbok i husbilen en gång, men kom inte in i den. Kanske var det fel bok… Däremot blir det mycket läsplatta! Särskilt under resor.

 6. Det där med böcker är inte vår favvo-syssla direkt !! 🙂
  Så fort vi hittar nåt med Husbilar då läser vi dom 🙂

  Ha det gott i uppehållsvädret/Kram

 7. Jag lyssnade mycket på ljudböcker förr. Nu blir det mest pocket. Nackdelen med dom är att dom ger ganska stor skugga…. 😉

 8. Jag testade för flera år sedan. Kanske in bästa boken, samt att jag körde husbil samtidigt. Då kände jag, att jag tappade koncentration i trafiken. Sedan har jag inte försökt flera gånger. Det kanske kommer igen, när jag blir ”äldre” med åren. Kram

  1. Vi lyssnar aldrig när vi kör då kan tillvaron bli onödigt spännande…Bättre att lyssna på prommenaden eller när vi sitter och kopplar av
   Kram

Kommentarer är stängda.