Bilsemester

Motormännen släpper en ny tidning – Bilsemester.
I magasinet, som kommer ut i dagarna och finns bl.a på Pressbyrån, kommer läsarna få tips på olika vägar, färjelinjer, regler och lagar i Europa samt appar och sajter. Det kommer även att innehålla reportage från olika Europeiska länder.

– Det är fantastiskt kul att få presentera vår syn på den perfekta semestern. Detta är också en unik möjlighet för oss på Motormännen att möta nya grupper av människor, säger Mikael Högskoog, pressansvarig på Motormännen, i ett pressmeddelande.

Magasinet ges ut av Motormännens Riksförbund, en svensk bilistorganisation med över 110 000 medlemmar. Motor, som är organisationens huvudtidning, ges även den ut av OTW Communication.

bilsemester2014-framsida


4 reaktioner på ”Bilsemester

    1. Jag gissar att den ingår i ett medlemskap, men jag vet faktiskt inte…. Logiskt sett borde den det. Om man tar tex Husvagn & Camping som exempel. Som prenumerant på den tidningen får man ju campingkatalogen för F-campingar utan kostnad.
      Kram

Kommentarer inaktiverade.