Premiär!

I morse startade vi tidigt hemifrån och for iväg till Caravanhallen i Haninge. När vi parkerade vår ”gamla” bil körde vår säljare Micke Nilsson fram vår nya pärla. Samtidig såg vi Lennart från Lennarts Tankar, som visste att vi var på ingående och kom och hejade. Jättekul att träffas, även om det blev lite väl snabbt.
Micke gick igenom bilen tillsammans med oss och fixade några små justeringar. Vi har hittills fått en jättebra bemötande här! Sedan for vi iväg och åt lunch. Efter det blev det ett snabbt besök på Decathlon i Kungens Kurva där vi köpte ett partytält. Vi har ju beställt bilen utan markis, men ibland kanske vi behöver lite sol eller regnskydd. Sen tog det ganska lång stund att köa ut ut stan. Stackars Stockholmare som måste köa på detta sätt – varje dag

Nåväl – nu har vi hamnat i Mariefred och står och kikar på Gripsholms Slott. Här på ställplatsen är det fullt och jag kan lova att vi har den allra nyaste bilen 🙂 hb1 hb2 hb3 hb4


24 reaktioner på ”Premiär!

 1. Grattis så jättemycket till er båda. Känner riktigt känslan att få hämta ut sin nya husbil…hur glad o upprymd man är. Hoppas ni kommer att trivas med er fina husbil. Större är den, än den förra ni hade, ser jag. Ha det trevligt i helgen i nya bilen…eller ”pärlan” ;-)) Kram

  1. Tack Dessan. Ja den är längre och jag tror vi kommer att trivas kanonbra. Det luktar så gott och speciellt av ny bil 🙂
   Trevlig helg till er med
   Kram

 2. Stort Grattis till Kronjuvelen. Klart att ni skall ta in på första bästa slott. Själva räknar vi med att bo på slott hela semestern. Har man som ni och vi, en Kronjuvel, så måste man bo på slott ibland. I afton körde vi själva bara tre mil och parkerade på rastplatsen Höganloft, Tranås. Där har vi förbi minst ett tusen gången, men bara fikat ett par gånger. Nu sover vi över här. Kram & Njut av hela säsongen som kommer, det är ni värda.

  1. Tack. Man måste ju inte åka långt för att njuta av kronjuvelen. Ha en riktigt go´ helg kära vänner
   Kramar till er båda

 3. Men vilken ”Pärla” ni inhandlat,nu lever ni verkligen Lyxliv !! 🙂
  Och vilken underbar känsla att ni är förste ägare.
  Det kommer vi också ihåg hur det var för 3 år sedan!
  Och vad vi längtar efter våran nu,men snart så 🙂

  Ett stort Grattis och sov gott nu..Njut o Kram

  1. Visst är det en alldeles speciell, härlig känsla 🙂
   Har sovit gott förutom att det blev alldeles för varmt ett tag – hade inte lärt oss pannas inställning …
   Tack och Kram

 4. Var ju tvungen att ta mig en koll på underverket 🙂 Grattis till nya bilen! Nu ser jag fram emot middagen 🙂
  Kram på er båda

 5. Hej och Stort GRATTIS och Lycka till med er nya husbil.Hoppas ni får många fina turer både här hemma och söder över.Vi kanske ses igen någonstans men i år åker vi inte söderut förrän till hösten. Man skall unna sig och njuta så länge man kan Kramar från skåningarna Maj-Britt o Ingvar

  1. Hej och tack! Ja vi har ju sprungit på varandra förr :)) Ha det fint när ni är ute och rullar, både hemma och söderöver
   Kramar

 6. Härligt! Mariefred är ett alldeles utmärkt mål för jungfruturen 🙂
  Grattis och lycka till med nya bilen – den är såå fin!

 7. Grattis till den nya bilen….måste verkligen kännas underbart. Tur det inte finns någon snö då kan man njuta ännu mer. Själva befinner vi oss i södra Tyskland och har haft varmt väder men lite soldis. Ha det gott.

Kommentarer är stängda.