Hemma igen

Efter en helg i Stugan i Stöten är vi nu hemma igen. Med oss upp var goda husbilsvänner från Uppsala, vänner som vi blivit bekanta med på en camping i Spanien 2010. Sedan har vi setts både här och var.
Vädret i Stöten har varit minst sagt växlande. Hela fredagen spö-regnade det och regnet kom på tvären för det blåste så hårt. Det blev en hel del rese-prat och även i år upptäckte vi att vi kommer att ha semester samtidigt. Om vi hamnar samtidigt på favoritcampingen CalaGogo utanför Platja De´Aro (Spanien) vet vi inte, men mycket talar väl för det. Igår lördag, hade vi strålande sol nästan hela dagen och njöt med näsan i vädret. Idag for vi hem, var och en till sitt och även här har vi vårväder. Uppåt en 12-13 grader under dagen, ganska mycket blåst men ändå ack så skönt. Nu har vi fått lite energi och ska väl orka med en arbetsvecka igen. images


7 reaktioner på ”Hemma igen

 1. Alla de gånger jag har varit i Stöten, har det varit solsken. Nästan förvånadsvärt att det kan regna och blåsa där. Det stämmer inte med min bild av Stöten, där skiner alltid solen trodde jag. Kram & Må gott!

 2. Visst var det underbart nu när Solen kom till oss !!
  Det var på tiden efter allt det gråa.
  Kanske en MC-Tur i veckan,årets första då,Häärligt !!

  Ha en ny bra vecka/Kram

  1. Flera MC:n har fått kommit ut och lufta sej, har jag sett och då är det verkligen vår! 🙂
   Kram

Kommentarer är stängda.