SIM problem

En långhelg med goda vänner i stugan i Stöten. När jag kommer upp och ska sätta igång nätverket, har simkortet lagt av! Efter telsamtal med leverantören konstaterar vi att simkortet har tappat förmågan att kommunicera. Så nu får det väl bli rese-prat och fia-spel istället. Ha en fin helg alla glada bloggläsare

4 reaktioner till “SIM problem

 1. JO nog är det SIM- problem alltid!

  Slarvade bort kameramobilen så nu har jag inget SIM, spärrat!

  Trevlig helg!

 2. Det kan vara skönt med en helg utan resor i cyberrymden också, när den första frustationen lagt sig. Ni har ju rest fysiskt och får berätta när ni kommer hem. Stöten är väl inte bästa platsen för ett bra internet. Jag skulle ladda upp en enda bild nere på campingen i Stöten. Det tog tre timmar. Gå ut och gå istället och må gott. Kram.

  1. Nej du, inte går vi ut. Hela dan idag har regnet öst ner och vinden piskar runt knuten. Vi hoppas på minusgrader och sol imorgon
   Kram

Kommentarer är stängda.