1 februari 2014

Så har vi klarat av en ganska tung januarimånad. En månad som har bjudit på snöfall nästan varje dag. Och så även idag denna 1 februari 2014. Det har dock inte blåst de senaste dagarna så det har samlats en lite snötopp på vår grindstolpe. Och på garageplanen, bakom vårt hus, håller en rönn nästan på att drunkna i snö. Så denna dag kommer att ägnas åt skottning, lite inköp och förberedelser för kvällens restaurangbesök och revy. Men det återkommer jag till…. 2014-02-01 09.34.51 2014-02-01 09.35.29


10 reaktioner på ”1 februari 2014

 1. Usch och Fy,nu räcker det alldeles med den vita varan för i år !!
  Januari har inte vart nån höjdare efter den 10:e heller !!
  Nu längtar vi på Vår o Sol,förresten, finns det nån Sol ????
  Har inte sett den på länge nog nu !!!!!
  Bara att gilla läget och härda ut va ???

  Ha en fin helg/Kram

  1. Nope – solen har helt klart försvunnit åtminstone här hos oss…. Ja vi kan ju inte ändra på vädret så det är väl bara att hänga i….
   Kram

 2. Är allt snö i den stora snöhögen, då förstår jag att ni haft en tung januari månad. Jag tycker att januari i år, har nästan bara blåst bort. Kram.

 3. Nej men stackars träd…vad snö!! Hos oss har det inte varit så tung vinter….än. Vi väntar bara på att snön ska börja dumpa ner….Däremot har det blåst jättekallt. Så att det är 1 februari gör allt bara lättare. Det närmar sig vår och sommar. Och framför allt ljusare tider:-) Ha det så trevligt i kväll. Kram

  1. Vi har mera snö här än min systerdotter har i Vännäs, utanför Umeå men nu är det ju februari och det kan ju bara bli bättre. Eller….. ??
   Kram

Kommentarer inaktiverade.