Nyårsafton så här långt

En nyårsafton utan en massa god mat är väl ingen nyårsafton. Så här långt har vi moffat i oss …nyårshummer… hummer, som jag gratinerat i ugnen

NyårsFile… en oxfilé med ugnsstekt potatis och kantarellsås. Och ett glas rött.

NyårspannacottaVi avslutar det hela med en vaniljpannacotta, serverade i små burkar som jag fick i julklapp.


2 reaktioner på ”Nyårsafton så här långt

  1. Idag är jag helt motvals. Vaknade med illamående och blotta tanken på mat gjorde det ännu värre.Se de andra äta frukost klarade jag inte av. En kopp te på morgonen och en liten bit ”Älgknäcke”. En brasa i spisen och en filt över huvudet, så har min nyårsafton varit. Efter ett glas Gammeldansk mådde jag lite bättre. I kväll smakade jag en liten bit lövbiff och ett par små duschessepotatis. Låt er väl smaka. En Gott Nytt År Kram.

Kommentarer är stängda.