Nu blir jag förvirrad

För några dagar sedan ramlade både ICA;s och Coops medlemstidningar in i brevlådan. Först idag hade jag tid att kika i dem och jag blev minst sagt förvirrad. I den ena står om MYTEN att slänga musslor som inte öppnat sej vid kokning. Sedan läser jag ett recept i den andra tidningen och där står SLÄNG musslor som inte öppnat sej vid kokning. Vad i allsin dar ska jag göra med mina musslor?!? BildBild 1

16 reaktioner till “Nu blir jag förvirrad

  1. Ja kanske… Å andra sidan går du miste om så mycket gott. Fast det är ju skönt att inte va förvirrad 😉 Kram

  1. Så synd – musslor är ju så gott. De ser inte så aptitliga ut. dock. Hoppas vi ses söderöver nästa år också för då kan jag och Birgitta sätta oss för oss själva 😉 Kram

 1. Inte heller jag äter musslor. De bara sitter där i vattnet och filtrerar i sig all möjlig goja. Vill inte ha!

  1. Jag har alltid slängt de som varit oöppnade. Å andra sidan är det ju lättast, för att öppna en mussla som är stängd, är inte helt enkelt….

  1. Här passar ju den låten riktigt bra in. Som kuriosa kan jag nämna att Tomas gick i min parallellklass på gymnasiet…
   Kram

 2. Dubbla budskap alltså…

  Men jag kommer att fortsätta att slänga dom musslor som inte stängt sig innan kokning och dom som inte öppnat sig när kokningen är klar 🙂

Kommentarer är stängda.