Färdigflyttat

Nu är det färdigflyttat för vår Elin. Åtminstone för nåt år framåt… Hon gav ju sej av för att plugga på Högskolan i Gävle, när höstterminen drog i gång. Då fick hon ett studentrum i delad lägenhet. Nu har hon ett alldeles eget kryp-in. En etta med kokvrå som ligger bra till, i förhållande till högskolan. Igår var vi där och hjälpte henne med det sista. Nu får hon (förhoppningsvis!) lite studie-ro och vi är nöjda eftersom hon själv är så nöjd med resultatet. Jag gillar hennes gardiner! Visst fick hon det mysigt?BildBild 1Bild 4 Bild 5 Bild 6

13 reaktioner till “Färdigflyttat

  1. Det är alltid skönt med eget. Härligt för henne. Gardinerna var fina…nästan liknande jag sydde till vår son när han flyttade hemifrån för 10 månader sedan. Dom var också oranga med ringar…och han valde tyget själv:-) Kul att få hjälpa till…eller hur? 🙂 Kram

  2. Tänk vad mysigt att kunna bo så. Jag bodde hemma på kammaren till bröllopsdagen med Birgitta. Fast på den tiden var man igång med allt i yngre år än idag. Kram.

    1. Tiderna har förändrats och det är nog bra. Man märker för varje dag hur hon växer och tar ansvar 🙂 Kram

Kommentarer är stängda.