Flytt!

Å hej å hå! Här går det undan! Våran Elin har idag fått besked om att hon kommit in på sin hett eftertraktade reservplats, på Högskolan i Gävle. Och ungefär samtidigt får hon besked om att hon får ett studentrum. Snabbt iväg dit och tittar på det. Det ser OK ut så i morgon får hon nycklarna och det första flyttlasset går. Vi har lyckats packa en del – just nu vilar jag lite – men sen blir det väl en ganska sen kväll i vårt hus, gissar jag. Men det är kärt besvär. Hon har längtat och våndats, mest efter sen hon tackat nej till en plats här i stan hon fått, men på ett program hon inte ville gå. Nu kommer hon att tillbringa de närmsta tre åren i Gävle och plugga Industriell ekonomi – Industrial Management and Logistics. Lycka till, älskade unge! elin


10 reaktioner på ”Flytt!

Kommentarer inaktiverade.