Falkuddens Camping

Helg. Skapligt väder. Då vill vi ut med husbilen. Denna helg hade vi tänkt åka till Smednäset som ligger utanför Svärdsjö. Men det blev ändrade planer och nu är vi tillbaka på Falkuddens camping, denna helgen också. Nu är vi dock inte här med vännerna som var med förra helgen. Vi står fint, med utsikt över sjön. Åt båda håll. Det är så skönt att komma hit efter en arbetsvecka. Nu stannar vi här till söndag och bara njuter.M&MMaarten och Moni Klaaver från Holland, som driver campingen får oss att känna oss varmt välkomna. Det finns en ro här som jag värdesätter väldigt mycket.

På söndag, den 21/7 börjar By Slånvicku här i trakten. En massa aktiviteter hela veckan som avslutas med bla Rat Fink Reunion. Det hamnade vi på förra året och oj vad med härliga ekipage jag fick se. Så har du chansen – åk till Näs Idrottsplats och kika (Alla biler är från i fjol)RFR10 Bild 1 Bild 1a 6 5 33


En reaktion på ”Falkuddens Camping

  1. Visst är det skönt med sådana riktiga slappardagar. Har vi haft här i Sandhamns Marina de senaste dagarna. Skönt att göra just ingenting merän att kolla på andra människor, prata med alla trevliga man träffar och bara och sitta och lyssna på vågornas kluckande under bryggan. Det är väl det som är att njuta. Kram 3 M

Kommentarer är stängda.