Grilltajm

Så här på sommaren grillas det väl en hel del. Grillröken brukar stå tät över campingplatser och villatomter. Nu har vi invigt vår brasa. I eldkorgen brassade vi på för fullt. Naturligtvis hade vi hällt rejält med vatten omkring först! Sedan grillade vi varma mackor i grilljärnet. Tänk att det smakar så gott när man använder vedklampar eller kol. Brukar du grilla mackor?Bild

Bild 1

 


4 reaktioner på ”Grilltajm

  1. Smart att grilla mackor! Nej, det brukar vi inte göra… Det blir nog mest kött, kyckling och fisk… och lite korv, ost, potatis och grönsaker. Men det där såg gott ut!

  2. På detta sättet har vi aldrig grillat. Numera blir det alltid grill med briketter, gasolgrillen har vi skrotat för länge sedan, gav inte den riktiga grillkänslan och smaken. På grillen är det hos oss väldigt ofta fisk, mer än kött, faktiskt. Kram, 3M

Kommentarer är stängda.