Biltema Campingtour

Under sex veckor i sommar åker Biltema land och rike runt för att träffa campare på deras hemmaplan, skriver MyNewsDesk i ett pressmeddelande. Biltema vill möta kunderna i deras rätta miljö och visa upp det stora utbudet av campingprodukter på ett enkelt och naturligt sätt.

– Vi vet att de flesta kunder uppskattar att få se produkterna i sin rätta miljö och under andra former än i våra varuhus. Därför tar vi oss nu ut till campingplatser i Sverige för att visa produkterna precis på samma plats som kunderna kommer att använda dem. Biltema har funnits i 50 år och vi har hela tiden lyssnat på våra kunder och anpassat utbudet efter deras önskemål. Detta blir en chans för oss att höra efter vad kunderna saknar eller önskar sig mer av, säger Jon Persson marknadsansvarig på Biltema Sverige. biltema

I Sverige är camping oerhört populärt och under 2012 spenderades över 14 miljoner nätter på våra campingplatser. Då de flesta av dessa övernattningar tillbringades i husvagn och husbil är det inom detta segment Biltema kommer visa upp produkter under sommaren.

– Vi har ett stort och gediget utbud av produkter för husvagn och husbil. Bland annat har vi förtält till priser som ingen annan aktör på marknaden kan matcha, berättar Thomas Johansson, produktansvarig för camping på Biltema

Här kan du se vilka campingplatser som besöks!


7 reaktioner på ”Biltema Campingtour

 1. Det tråkiga är bara att varje detalj, minsta lilla pryl, allt har ingraverat, sytt eller pålackat BILTEMA.
  Jag skulle köpa snygga termometer till mitt kontor, på alla stod det BILTEMA. Jag åkte över till City Gross där jag hittade bättre och billigare men utan reklamskylt på. Kram.

  1. Kan hålla med om att det är lite trist, samtidig vill de väl profilera sej – men du har rätt i att man väljer bort vissa saker. Kram

 2. Vi som nästan aldrig bor på camping och aldrig på de där stora… vi får väl fortsätta se produkterna på Biltema. Fast idén är ju bra… säkert många som lockas till köp…
  Kram

  1. Lite smart drag tycker jag, när de nu satsar på camping och friluftsliv. På Biltema här i stan har de ordnat en ställplats också 🙂

 3. Sällan man går tomhänt från ett besök på Biltema, hittar alltid något även om man inte fått tag i det som man egentligen sökte. Är dock irriterad på att firmamärket har en allt för framträdande plats på vissa produkter, men det tycker jag också är störande på vissa husbilar där firmamärket förekommer i för stort format på för många ställen. Kram, 3M

Kommentarer är stängda.