22 juni 2013

Igår firade vi midsommar med långbord hos bloggvännerna Matts och Birgitta. Det var trevligt. Idag har vi – förstås – varit på stranden. Nu på kvällen tog vi oss en kvällspromenad på denna jättestora, backiga camping. Utsikten högst uppifrån är fantastisk. Och det blev ju inte sämre av att det är fullmåne ikväll.
Bild 134Bild 136Bild 139 Bild 140Bild 141

 


En reaktion på ”22 juni 2013

  1. Vi har slappat rejält under denna ljuvliga midsommar och knapp ägnat några stora omtankarom blogge och kommentarer hos andra. Då har man kommit in det lata modet. Men det är ocksåväldigt skönt. Vi sa just det att ense skön midsommar har vi inte haft på länge. Det är bra för kroppen. Ha det så skönt och bra era sista dagar på campingen. Kör försiktigt norr ut. Kram 3 M

Kommentarer är stängda.