21 juni 2013

Ibland har jag funderat på de som övervintrar på sydliga nejder. Eller de som ligger på säsong på någon camping. Hur får de dagarna att gå, har min tanke varit? Vad gör man när man inte jobbar hela dagarna? Nu tror jag mej veta. Vi har ju varit här på Camping Cala Gogo en dryg vecka nu. Och det har definitivt inte varit långtråkigt en sekund. Tiden bara rinner iväg. Vi äter en lång och ganska sen frukost. Sen bär det av ner till stranden. På stranden försvinner tiden lika fort som vågorna och det står inte på förrän det är lunch. Sedan lite siesta i skuggan, eller kanske en cykeltur. Tillbaka på campingen blir det lite mera bad antingen i havet eller i poolen. Sen är det ju dags att börja fixa middagen 😉

Bild 116FrukostdagsBild 117En lugn härlig dag på stranden
20130620_164830_resizedPå sportbutiken Decatlon köpte jag två jumprar. Den svarta kostade 3.47 euro och den blåa 6.95 euro Här fanns hur mycket som helst och hade jag haft lite mera tid hade jag nog shoppat lös ordentligt 😉 Bild 129På campingens matvarubutik hittade jag torrvaror att släpa hem. Bla favoriten Fideua

5 reaktioner till “21 juni 2013

  1. Härliga dagar, när vi första gången for i väg med bobilen, undrade vi också hur ska vi kunna fördriva tiden, men som vi njöt, har nog aldrig varit så utvilad efter någon semester som när vi är ute med bobil. Önskar er en trevlig midsommar

  2. Att få tiden att gå när man är ute med husbilen är aldrig ett problem för oss. Det är snarare så att tiden går alltför fort. Vi sover också relativt länge på morgonen, vilket gör att man är igång lite sent. Sedan pysslar man lite och frukosterar. Duschen får ett besök och snart är det dags för lunch. Tar oftast en rejäl promenad på förmiddagen också, men idag kom det en rejäl åskskur som rena saluten till midsommar. Men ljuset kommer från horisonten så det blir säkert en skön dag lite senare. Vi trivs och njuter, här är lagom lugnt och havet glittrar av de stora regndropparna. Ha en riktigt skön midsommarafton och öppna sillburkarna med försiktighet. Stora varma kramar från oss. 3 M

  3. Så är det precis och vi tycker vi är värda det, eftersom vi arbetat så länge.

  4. Precis som ni skriver är det, sen tillkommer marknadsbesök och umgänge med andra trevliga husbilsåkare. Tvätt och städning slipper man heller inte ifrån helt. Visst går dagarna fort ibland alldeles för fort, så fortsätt njut och ha det bra.

Kommentarer är stängda.