Studentfest

Stundent. En milstolpe i livet. Ett steg närmare vuxenvärlden. Vi har studentfest för Elin idag. Vi putsar och fejar och under förmiddagen idag ska vi göra ordning en exotisk planka till lunch. Det är lite pyssel med den, men jättegott eftersom var och en plockar det den vill ha. Det ramlar in ca 20 hungriga personer så jag hoppas att det kommer att räcka.planka                                                                               Plankan jag gjorde till min födelsedag


15 reaktioner på ”Studentfest

  1. Vad smart att göra så som ni gör:) Ser hur gott ut som helst. Ha en bra student idag. Vi har födelsedagskalas…för Kjell idag:) Kram

  2. Med denna enorma uppdukning borde du platsa i Guiness Rekordbok. Något större har jag aldrig sett. Dessutom ser det så förförande gott ut. Hoppas du flyttar till Småland i framtiden, så vi kan få lära oss av dina gastronomiska kunskaper. En sommarkram från Småland.

    1. Hihi… mat för 20 pers tar ju lite plats när man sprider ut den och visst är det gott!
      Vet inte om det är så mycket att lära ut, det är ju egentligen bara att lägga upp lite kallskuret och frukter man tycker om 🙂 Kramar

  3. Vilken uppdukning, kommer säkert att uppskattas av såväl studenten som gästerna. Kram, 3M

Kommentarer är stängda.