Måndagscitatet

Nalle Phu har meddelat mej att han har inte tid för att leverera några kloka måndagscitat, under sommaren. Han ska istället  ägna sej och lite trevliga aktiviteter tillsammans med Nasse och sina andra polare i Sjumilaskogen. Här håller han upp några blommor, så Nasse kan måla en akvarell. Jag önskar Nalle Phu, Nasse och alla de andra en riktigt Skön Sommar! Nasse och Puh


6 reaktioner på ”Måndagscitatet

  1. Men stopp nu, fel i almanackan, det är sommartid nu och då är alla Nallar i farten, på vintern ska dom sova. Kram från Blåbärsskogen i Aneby

    1. Han vill bara ha lite semester från tänkandet – han funderar nog på framåt hösten igen. Kram 🙂

  2. Ja, vi håller nog med Matts, men kan förstå att han vill ha lite semester han också och det skall han väl få. Men bara om han kommer tillbaka den lille kloke! Du tar väl inte semester och tänker tillsammans med honom, då gråter vi floder. Kramar 3 M

  3. Nej då! Det är bara Nalle Puh som tar lite ledigt – jag har inte för avsikt att försvinna eller lägga ner. Semester ska vi ha, men datorn följer med och nät hoppas jag vi hittar utefter vägen 🙂 Kram

Kommentarer är stängda.