Hemma igen

Hemma igen efter några riktigt härliga dagar. Vi har träffat härliga människor, sett många små byar och större orter. Landsbygd och stadsmiljöer. Vi har stått på camping i Värnamo och ställplatser i Lyckarp och Gränna. Den bästa övernattningen var nog i Aneby – där var det gratis och ”all-inclusve” 😀 Bjuder på ett litet bild-collage från våra dagar

BildBild1


12 reaktioner på ”Hemma igen

  1. Visst är det underbart med en bobils tur där man i vacker omgivning träffar trevliga människor!

    Lev väl o
    Kram

  2. Vilken härlig tur ni gjort, men vi saknade er här ute på kusten. Men vi hoppas det blir en speciell kustremsa istället. Välkomna är ni under alla omständigheter. När tiden räcker till, det är ju en alldeles för viktig faktor i alla sammanhang. Borta bra men husbil bäst, men i husbilen är man ju hemma hela tiden, bara på olika platser. Underbart. Ha en skön vecka! Vi ger oss av på fredag norr ut, denna gång. Kramar 3 M

    1. Trevligt att vara lite saknad, trots att vi ännu inte träffats 😉 Kommer ni till Dalarna ska ni veta att vi har plats för en husbil till, utanför vårt hus 🙂 Kram

  3. Dom ställplaatserna måste vi lägga på minnet inför sommar semestern:) Gränna har vi inte varit till på länge. Kram

Kommentarer är stängda.