Eksjö

Efter att ha farit Kors och Tvärs genom Smålands djupaste skogar har vi nu stannat till på Lyckarps Ställplats. Den ligger 8-9 km öster om Eksjö. Koordinaterna hit är: N57.63569, E15.0994  Här finns torrtoa, grillplats, vatten, el, sopkärl och latrintömning. Allt till det facila priset av 70.- + el 30.-

Platserna är avgränsade och har grusunderlag för bilen/husvagnen och så en gräsplätt att sitta och sola på. Det går alltså ingen nöd på oss. Nu ska vi ta och mumsa på lite paté med rödlökscumberland och ett glas rött till det. Ha en härlig helg – vart du än befinner dej! Lyckarp


8 reaktioner på ”Eksjö

  1. Vad roligt att ni hittat till Lyckarps Ställplats. Jag tycker den är mysig helt enkelt, om man vill ha lugn och ro omkring sig. Missa inte att gå upp och hälsa på hos Ann-Charlotte i Ljusboden i Hult. Gå upp på skogsvägen bakom ställplatsen och vik av till vänster. Sedan kommer ni ned till en grusväg där går ni till höger ytterligare några hundra meter. Totalt sju- åtta – nio hundra meter. Kram på er i skogen från Öland.

    1. Man Lennart – du ser väl så fint vår bil blänker. Och så bra Göran passar till den 😉 Kram

  2. Fint där vid Lyckarp! Missa inte skulpturerna på väg till Ljusboden… ta höger ovanför backen 🙂
    Ha det gott!
    Kram

  3. Skulle just påminna om de otroliga figurerna ovanför ställplatsen, som Anki gjorde så duktigt. Lyckarp är en Ställplats vi gärna stannar till på. Det är precis det man behöver och lugnt och skönt, finns några cachar i närheten också. Vi brukar stanna där ofta när vi kommer norrifrån som en liten sista övernattning på väg hem. Är väldigt när hem, men ändå så skönt och fint. Ställplatsägaren brukar sälja lite småländska isterband och älgkorv nere vid infarten också. Öppettiderna står angivna. Ha det fortsatt skönt. Kramar 3 M

Kommentarer är stängda.