Flyttstädning

Har man inte jobb kan man ju skaffa sej. Vi har ett tag pratat om att flytta ner vårt sovrum från övervåningen. I dag gjorde vi slag i saken. Det var väldigt vad med saker och prylar man lägger på hög. När vi hade röjt tomt i gästrummet/kontoret (dvs flyttat in alla de sakerna in i vardagsrummet) började vi flytta ner alla saker. När vår gamla sovrum började tömmas, började Ida flytta in där. Då blev ju hennes tomt, så då passade Elin på att flytta in dit. Så gissa så många gånger jag sprungit upp och ner i trappan till övervåningen… Men nu är det slut med det  🙂

Det som trots allt är lite roligt med en sådan här rockard, är att det blir superstädat och att man hittar en massa gamla saker man glömt att man har. Vad sägs om CaravanClubs medlemstidning från 1969, 1974 och 1975!?CB

8 reaktioner till “Flyttstädning

 1. Det är väl härligt att man kan stuva om lite och det blir som nytt. Det är såååååååå roligt och trevligt. Det följer ju nästan alltid med att man köper något nytt också, för att det gamla inte passar in. Gläds med det nya!

 2. JA det är otroligt vad man kan samla på sig!
  Det kommer fram vid storstädning!
  Vi har börjat sortera och kasta lite!
  Inom en snar framtid kan det bli flyttstädning av hela huset!

  Kram

 3. Födelsedag ena dagen och så flyttstädning nästa dag. Variationerna är stora, men det är ju meningen med livet. Ett kul sätt att känna att man får ett nytt ställe att ”boa” in sig i. Nu fick helt plötsligt alla nya ställen som sitt. Hoppas ni kommer att trivas. Kram 3 M

  Ps såg du att vi grattade dig dubbelt? Ds det är du värd!

Kommentarer är stängda.