11 reaktioner på ”En dag som denna…

    1. Fast detta är lite ”fusk” Köpte djupfrysta på Lidl som gräddades färdigt hemma 😉
      Det skulle nog funka i HB också om man har ugn eller en sk ”burkugn” 🙂

  1. Vilka goda bakverk, sa gästen till värdfamiljen, och särskilt den där och pekade på ett av bakverken, den var jättegod. (Det var den enda som var köpt). Kanske blir det samma sak när du kommer och hälsar på hos oss. Vi får njuta av kaféernas och industrins bakverk. Hoppas jag får smaka dina bakverk någon gång. Kram.

  2. Ibland måste man bara få göra avsteg från föresatserna, annars blir det för tråkigt. Det går om det inte blir för ofta. Det viktiga är att man är kategorisk och sedan kan man göra ett eller annat avsteg och njuta lite. Dessutom smakar det då dubbelt så gott. Eller vad tycker du. Brukar baka med jämna mellanrum. Kära maken skulle dö annars och det vill jag inte. Bakar hellre hans favoritbulle, så blir han glad och go. Han kan inte fika utan något till. Så är det bara. Njut det goda! Kramar 3 M

Kommentarer är stängda.