Påskafton

I morse var det riktigt kallt, men eftersom solen strålar från en klarblå himmel, dröjde det inte förrän det blev ganska skönt. Ida och jag tog oss en geocachingtur ner mot Sälens by. Vi hittade några cacher att logga. Tillbaka vid stugan fixade vi lite påskbord och satte oss faktiskt ute på altanen och åt. Det var riktigt skönt och det kändes fantastiskt att kunna sitta ute och äta lunch. Som jag längtat….
Bild 1
Bild 6
Bild 5
Bild
Bild 4

14 reaktioner till “Påskafton

 1. Nu har vi varit nära varandra igen utan att träffas. I Lindvallen har vi haft -12 grader på morgnarna men bara ett par minus fram på dagen och ett härligt solsken.Hade jag haft ett par dagar till på mig, hade jag kört upp till Stöten. Vad skönt det ser ut på er terass. Ha en fortsatt skön påsk.

  1. Nä men! Vi som for inom Gustavstorget och allt vad det heter, när vi var på vift…. Nästa gång måste det bli ”tredje gången gillt” så så får vi lov att ses 🙂
   Ja terassen är riktigt härlig! Tack detsamma. Kram

  1. Ja, det har inte ens rasat av plåt-taket – det brukar nästan alltid vara tomt till 1 april. Trevlig påsk till er med!

 2. Vad kul att leta cacher i snön 🙂 Vi har firat många påskaftnar i fjällen även Sälenfjällen. Lite avis på er, för det är ju härligt med snö och vackert väder. Fortsatt trevlig Påsk öskar jag er.

  1. Föredrar cachletande i värme, faktiskt 😉 Jodå även om jag inte gillar snö och kyla så måste jag hålla med om att det är vackert.

 3. Ser ut att vara mysigt på altan!
  I lä och med solen i ansiktet är det skönt!

  Finns lite snö i Östergötland men i nte lika mycket som i Haninge!

  Kram

 4. Kära nån vad länge sedan det var som vi var uppe i Sälen över påsk. Vi var det ofta när grabbarna fortfarande bodde hemma. Nu har de egna barn, men de vill inte åka och åka skidor. Kan vi förstå, men på den tiden tyckte vi det var skönt och kul. Ser,riktigt mysigt ut och varmt och skönt i solen. Finns ju chans att få lite färg i ansiktet också. Fortsatt ha det skönt! Kram 3 M

Kommentarer är stängda.