Fotoutmaning; Vårkänslor

  1. Hos bloggvännerna Freedomtravel pågår just nu en fotoutmaning som ska visa Vårkänslor. Satte mej och bläddrade igenom en massa vårbilder men fastnade för denna.
    Att fara ut med husbilen, stanna nånstans, duka frukostbrickan med kaffe, juice och lite youghurt och ett par mackor. Att kuna sitta UTE i SOLEN utan att frysa!  Då är det verkligen VÅR och lyckan pirrar i kroppen frukost

5 reaktioner till “Fotoutmaning; Vårkänslor

  1. Tycker vi känner igen den där bilden! Var det inte nere på Bengts i Örkelljunga som du tog den och skrev om hur skönt det var att kunna sitta ute och frukostera. Kan ju minnas fel, men det vore inte fel om det var så idag istället för 5-6 minusgrader som vi har denna morgon. Vi önskar intensivt att våren snart kommer. Om vi alla gör det så kanske de styrande lyssnar. Förhoppningsvis. Ha det så gott i solen som i alla fall är uppe idag. Alltid något. Kramar 3 M

    1. Wow – vilket minne du har! Visst är det i Örkelljunga 🙂
      Själv funderar jag på att gå ut med värmepistolen och smälta snöhögarna, som hindrar oss från att ta ut husbilen från logen. Kram

  2. Kul att du är med! Och härlig vårbild! Det är ju precis det där man längtar efter, en enkel måltid utomhus i lite sol! Ska det vara så svårt…? Vädret, kom igen nu! 😉

Kommentarer är stängda.