Vårdagsjämning

Idag är det vårdagsjämning, men jag tror bestämt att det blivit nåt fel, för inte känns det som om våren är på gång. Det snöar, blåser och är minusgrader dygnet runt. Jag vill ha vår – vart har ni er? Berätta gärna för mej om våren har kommit till dej, så jag vet hur länge jag får vänta….
KrokusFörra årets krokusar – undrar om de nånsin kommer upp i år…


15 reaktioner på ”Vårdagsjämning

  1. För kännedom… ingen vår i Östergötland heller… bara snö, snö, snö och isande kallt!

  2. Ofta hör man att det var bättre förr, men icke….. !965 var jag skogsarbetare och då började det snöa i oktober månad och sedan snöade det mer eller mindre vare dag, fram till mitten av april.
    I mitten av april månad var det mer eller mindre oframkomligt i skog och mark. På senare år är detta den ”tråkigaste och längsta” vinter jag varit med om. Kram.

  3. Här i Timmernabben ser det ut som på alla andra ställen. Mer vinter än vår, även om vi dock har skymtat krokusar i gräsmattan och någon enstaka snödroppe, men kung Bore lade snabbt ett vitt täcke över dom. Kram, 3M

Kommentarer inaktiverade.