Fler härliga ekipage

Jag kan inte låta bli att visa er ett par till jätte mysiga ekipage, jag stötte på i somras. Entusiaster som inte brydde sej om att flera fotografer samlades kring dem. Detta lilla ”ägg” fick sedan upp förtältet och det var större än husvagnen, men tyvärr fastnade det inte på bild.
wpid-2012-05-25-16.09.56.jpg

Den här tyska familjen hade kört en bit med sin husvagn för att komma till Dalarna. Deras gröna vagn fick mej verkligen att tänka på tv-serien ”Pip Larsson”  som for omkring med en liknande vagn fast med en häst istället för bil…

Bild 2


8 reaktioner på ”Fler härliga ekipage

  1. Det var min första tanke oxå:) att det var Pip Larssons som kommit på besök:) en del kan verkligen campa i vad som helst, och hur litet som helst oxå:) Kram

  2. Det var nog den associationen som vi alla får. Bara som du säger, hästen som saknas. Men visst är det roligt att det finns folk som njuter att ha dessa gamla fordon och gör en grej av det. Det finns fantastiskt många härliga människor runt om i världen. Som bloggare har vi dessutom förmånen att lära känna flera av de underbara husbilsåkarna. Det är en så stor glädje och ger så mycket mera. Och mersmak. Ha det så gott! Kram 3 M

Kommentarer är stängda.