Dags för nästa…

Så var det dags för nästa dotter att ut och lufta sej lite. Elin ,tillsammans med ett gäng ungdomar från stan, satte sej på en buss igår. Bussen gick till Frihamnen i Stockholm och där väntade Tallink Silja på att lägga ut, för att angöra en brygga i Riga. I Lettland far de sedan vidare till Liepaja, där de ska delta i ett projekt för att dela ut mat och kläder till familjer som har det svårt. Det är dessutom Elins projektarbete i skolan. Det kommer säkert att bli en annorlunda vecka, där de får uppleva en helt annan värld, än den de är vana med. elin


8 reaktioner på ”Dags för nästa…

  1. Då var det sax för oroliga mammahjärtat igen:) så skulle det va för mej. Dom kommer nog att få det kanonroligt på sin resa:-) ungdomarna ska se sig om i världen. Det säger jag till mina söner. Trevlig helg till dej kära vän. Kramen

    1. Visst är man väl lite ”hönsig” men har man tagit ungarna med sej på alla resor som små, så får man nog ”stå ut med” att dom vill fortsätta resa, vilket är jättebra. Detsamma till dej Kram

    1. Det blir alldeles säkert en minnesvärd resa, med mycket glädje och kanske en del sorg också beroende på vad de stöter på. Kram

Kommentarer är stängda.